Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

další opravdový majstrštich se povedl ČT již před několika měsíci. Jen pro upřesnění se jednalo o partnerku pana Rovenskýho a ČT její status znala (mohla znát) již z roku 2010, kdy se objevila ve speciálu Václava Moravce před volbami

http://jaroslavveverka.blog.idnes.cz/c/437918/Aktivistka-s-alergii-v-CT-aneb-verejnopravni-vrteni-psem.html

0 0
možnosti
LV

Další příklad vyváženosti ČT se objevil v této reportáži, kterou popisuje pan Veverka (odkaz níže). Jen pro upřesnění..jednalo se o parterku aktivisty Rovenskýho a její status byl ČT velmi dobře znám. Objevila se ve speciálu Václava Moravce před volbami v roce 2010. Každý slušný člověk se musí sám sebe ptát...je všechno jenom náhoda?

http://jaroslavveverka.blog.idnes.cz/c/437918/Aktivistka-s-alergii-v-CT-aneb-verejnopravni-vrteni-psem.html

0 0
možnosti
Foto

Nechutné je, že za každým pořadem někdo hned hledá ideologii a nějaké řízení.

Je to jednoduché ČT dělá pořady a ať ho udělá jakkoliv vždy se najde někdo kdo to zkritizuje a bude mít za nekorektní. nelze ale do jednoho pořadu pozvat všechny kdo se daným tématem zabývají.

Např. pan prezident mluví o tom, že ČT má pod palcem TOP 09, ale např. včerejší Máte Slovo vypadalo jako by ho řídilo politické ústředí ČSSD nebo KSČM. Člověk až měl pocit, že na zastánce restitucí bude venku čekat černá tatrovka s pány v černém a zatočí s nimi pěkně po soudružsku-směr uranové doly.:-/

2 2
možnosti
Foto

Vážený autore, máte plnou pravdu v tom, že ČT zejména v oblasti zpravodajství působí tak, jak to popisujte. V jednom se však zásadně mýlíte. Většinou nejde o propagandu ve stylu Vámi jmenovaného „mistra“ v tomto oboru. On prováděl opravdu promyšlenou a cílenou propagandu s přesným politickým cílem. To, co se děje v ČT je jenom produkt amatérismu a ukájení vlastní ješitnosti šéfů a odpovědných pracovníků. Řeknu to jinak. Využívají z hlediska životných zkušeností nevědomosti „mlíčňáků“ k tomu, aby si mohli hrát na velké šéfy, kterým se nikdo nedokáže postavit a odporovat. Já osobně to ale pokládám za mnohem horší, než cílenou propagandu, která je pro veřejnost většinou transparentní a tím je umožněna její specifikace a případné politické cíle.

6 2
možnosti
JH

J16a53n 15H70o76r17á18k

13. 3. 2015 8:26

No je ale otázka, jestli v tomto případě šlo o vámi popsaný případ, nebo o zcela cílenou propagandu, která může být motivována buď ideologií ekologických aktivistů, nebo například lobbyingem zastánců jiných zdrojů energií než je uhlí (Jádro? Soláry?). Nezapomeňte, že kromě limitů se řeší Aktualizace Státní energetické koncepce, tedy to, kdo bude v příštích letech na energetice vydělávat.

0 1
možnosti
Foto

Ach jo..., další a další alegorické vozy....další svatý kritik ČT. Shrňme si to - o čem všem TV lže : o Zemanovi , o Ukrajině , o Putinovi , o EU , o limitech, o Romech......

Skoro bych řekl , že někteří kolegové TV-bijci jedou k rybníku se vykoupat, když ČT hlásí v předpovědi přízemní mrazíky.

Vždyť ČT jenom lže a lže a lže....:-)

P.S. nejsem na ČT  hmotně či jakkoli jinak zainteresován.

5 6
možnosti
AS

A86d35a59m 75S85t14a53v39a

13. 3. 2015 8:15

"....další svatý kritik ČT...":Autore, vůbec ne svatý, nýbrž naprosto reálný, jak většina z nás!!! A propos, není těch lživých témat ČT, která jste uvedl skutečně už dost? Ne dost, ale moc!  Ale jako vždy se mýlíte: Není to tak, že "...ČT jenom lže a lže a lže..." Ale v politickém zpravodajství, žel, většinou ano.

2 2
možnosti
OV

Nechutne je, ze nekteri lide u nas byt jen uvazuji o rozsireni tezby a dokonce za cenu zničeni mestecka. V dobe, kdy se na svete vali hromady uhli, kdy vyvazime elektrinu, po zkusenostech s povrchovou tezbou. To je komedie. Nejsem zadny slunickar. Ale rozsireni tezby hnedeho uhli  je ptakovina.

4 2
možnosti
Foto

To je váš názor, na který máte plné právo. Jenže Česká Televize je televizí veřejné služby. Ze zákona musí poskytovat vyvážené a objektivní zpravodajství, což se v tomto případě absolutně nestalo. A o tom je článek.

7 1
možnosti
FS

Máte velkou pravdu.Já nechápu,kdo tak drží ochrannou ruku nad těmi redaktory ČT.Něco tak jednostranného,tak to je unikát.

7 3
možnosti
JV

Ani ne, jednostrannější už tu byly, není to dobré, ale pořád je to lepší, než co tu bylo dříve.

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Čtyřicátník, pokoušející se žít kousek za Prahou v relativním souladu s přírodou. Nejsem žádný šílený greenpísák, ale snažím se být vnímavý k ekologickým problémům. Životním pohledem jsem optimista. Mám rád dobré jídlo a pití.

Seznam rubrik