Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fatální problém je zde v tom, že na to musí být společnost vyzrálá a nenést si relikty totalitní minulosti, sociální rovnostářství, obcházení a dojení systému, já na bráchu a on na mně, nechat to na druhých a straně, účel světí prostředky. To navíc i stálo za pádem celého režimu jež na konci sám už veřejně pranýřoval.

Problém je že rok 89 nevyměnil celé populace tak aby se v tomto nepokračovalo dále a to ještě v otevřených podmínkách, tedy na vlastní odpovědnosti za svůj prostor a stav, což vyžaduje dnešní doba.

1 0
možnosti

Jenže:  Nikdo neřekl, že pan Ištvan špatně vyhodnotil trestný čin uplácení a přijetí úplatku.  Senát nejvyššího soudu (tedy tři soudci s právem absolutního hodnocení, ale jinak jen lidé) pouze rozhodl, že se na poslance vztahuje jakási širší imunita (název si nepamatuji). Že mohou v poslanecké sněmovně dohodnout mnohonásobnou vraždu, pokud budou na základě dohody politicky jednat (např. hlasovat ve sněmovně o principu prdu), nemohou být za jinak trestný čin stíháni. Ani v případě, že je sněmovna ke stíhání vydá.  Senát rozhodl k překvapení valné části ústavních právníků.

   Závěr: Z čeho usuzujete, že se pan Ištvan dopustil chyby, ohodnotil-li jednání poslanců jako trestný čin přijetí úplatku.  Z čehož plyne další otázka: z čeho usuzujete, že se opravdu na Ištvana nekoná štvanice.

2 1
možnosti

J57. 96G53r10o34h

21. 4. 2015 15:24

souhlas máte pravdu, pokud by takto nerozhodl soud stíhání by pokračovalo

0 0
možnosti

J44a59n 13S55v19o65b46o43d41a

21. 4. 2015 10:00

Láska je ze stejné líhně jako Krn(d)áčová - Transparency International neboli samozvaná parta lidí co si myslí, že má patent na rozum.... co čekat, že. Jinak je to tak trochu bezpáteřní čuňátko, které politiky přímo profesně sledovalo když pracovalo u Víta Bárty v jeho tehdejší detektivní agentuře ABL na pozici ředitele divize speciálních činností (sledovačky, odposlechy).

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Čtyřicátník, pokoušející se žít kousek za Prahou v relativním souladu s přírodou. Nejsem žádný šílený greenpísák, ale snažím se být vnímavý k ekologickým problémům. Životním pohledem jsem optimista. Mám rád dobré jídlo a pití.

Seznam rubrik